Blondberry

Blondberry

Project details

Category

Blondberry

Spletna trgovina za modne navdušenke. Zaljubljena v brezčasne kose, a vedno v koraku s trendi.

V trgovini najdete kakovostne znamke oblačil, ki se ponašajo z nesporno odličnim dizajnom, večina je celo izdelana v Evropi. Kosi oblačil, ki jih trendsetterke obožujejo, vsaki ženski, ki si jih drzne obleči, pa v trenutku prirastejo k srcu.

Blondberry ponuja edinstveno uporabniško izkušnjo, saj ne sledi smernicam obstoječih spletnih trgovin na slovenskem trgu, ampak se zgleduje po velikanih v tujini, ki postavljajo stranko in olajšan nakupni proces na prvo mesto.

 

Ni samo še ena spletna trgovina. Strankam ponuja odličen pregled nad kategorijami oblačil, saj lahko oblačila iščejo po različnih ključih. Od cene, do barve in materialov, po stilu oblačila in primernosti za razne priložnosti.

Blondberry ponuja tudi možnost stiliranja in to celo s kosi, ki jih hranite v omari, v kolikor predložite informacije, s čim bi mogoče želeli kombinirati.

Vsi pa poznamo zagato, ko se bliža nepričakovan dogodek, a v omari ni nič primernega. Ni časa za mrzlično brskanje po trgovinah v zadnjem trenutku. Blondberry vam omogoča “fashion emergency”, hitro dostavo v enem dnevu. Naročite dopoldne, popoldne že oblečete!

 

Plačila so urejena s kartičnim nakupom, predračunom in plačilom po povzetju, nudijo pa tudi možnost osebnega prevzema za Bežigradom v Ljubljani, ob predhodnem dogovoru.

 

Share on
Previous

Next

TK SWAT